Leesoja puhkemaja Pärnumaal

 

Privaatsus ja vaikus koos sauna, tiigi ja grillimismajaga ootab sind avastama järvede, mere ning matkaradade lummavat Pärnumaad.


  • Majutame 2-s hoones. Saunamaja mahutab kuni 7 inimest ja majaosa 5 inimest.
  • Mugavus kõikjal Sinu käsutuses on maastikurattad, kajakid, SUP-laud ja kohalik turismiinfo, et saaksid kogeda meie piirkonna võlusid.
  • Tegevusi igas vanuses: batuut, kiik, jalgpalliväravad, discgolfi- ja korvpallikorv, petank ja mölkky.
  • Grillimine ja lõõgastus. Meie puhkemajas Tõstamaal on olemas kõik vajalik. Võta kaasa oma inimesed ja tule naudi suve! Kui soovid, saad ka süüa meie kandi mõnusates söögikohtades

pärnumaa puhkemajad


majutus PÄrnumaal

puhkemaja Tõstamaal


Saunaga puhkemaja Pärnumaal


Saunamajas saad rahulikult ja vaikselt lõõgastuda looduse keskel. Esimesel korrusel on avar ruum, kus saab nautida kamina soojust, kasutada kööginurka, mugavat nurgadiivanvoodit ja meelelahutust Telia pakutavate teleprogrammide näol. Samuti on saunablokk koos pesuruumi ja WC-ga.

Teisel korrusel ootavad sind kaks tuba: esimene laua, kraanikausi ja diivanvoodiga ning teine tuba kahe kitsa voodi (võimalus kokku lükata) ja diivanvoodiga. Kokku on võimalik majutada kuni 8 inimest, tagades kõigile mugava ja hubase ööbimiskoha.






Meie saunaga puhkemaja on tõeline puhkuseparadiis. Saun pakub head leili ja värskendavat tiiki, kuhu saad otse saunast joosta. Grillimismaja koos suitsuahjuga loob romantilise õhkkonna, kus saab nautida maitsvaid roogi ja mõnusat seltskonda.


Saunamajas saad rahulikult ja vaikselt lõõgastuda looduse keskel. Kokku on võimalik majutada kuni 8 inimest, tagades kõigile mugava ja hubase ööbimiskoha.

Ootame sind nautima puhkust meie imelises puhkemajas – siin saavad täituda unistused rahulikust ja muretust ajast looduse keskel!


puhkamine perega romantilsiel rannateel

majutus rannikul


🏊‍♂️ Ujumine Saad siin ujuda igal ajal ja otse saunast.

🍔 Grillimine Kutsu kokku sõbrad ja pere ning naudi maitseelamusi meie romantilises grillimismajas. Päikeseloojangu taustal on see tõeline meelelahutus!

⚽ Sport ja mängud Pane end proovile erinevates mängudes.Meil on olemas jalgpalliväravad, discgolfi- ja korvpallikorv, petank ja mölkky. Lase vaimul ja kehal vabalt liikuda!
Lastele lisaks batuut ja kiik.

🚴‍♂️ Maastikurattad Avasta ümbruskonda jalgratastega.

🚣‍♀️ Kajakid ja SUP-laud Kasuta neid meie tiigil või rendi ja võta kaasa, et lähedal asuvate järvede peale sõitma minna!See  

leesoja puhkemaja

puhkemaja mere ääres

puhkemajad Tõstamaal

perepuhkus Pärnumaal

Popular Posts